Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx Yarın 5 Kripto Para Listeleyecek

Önde gelen kripto para borsalarından OKEx yarın tam 5 kripto para listeleyecek. DeFi dünyasına olan desteğini her fırsatta dile getiren OKEx tarafından listelenecek olan kripto paralar Cover Protocol (COVER), Hegic (HEGIC), Keep3rV1 (KP3R), API3 (API3) ve Pickle Finance (Pickle) olarak açıklandı.

Malta merkezli kripto para borsası OKEx, büyük bir listeleme duyurusu paylaştı. OKEx’in resmi sitesinde bugün yayınlanan gönderiye göre borsa yarın 5 yeni kripto parayı listeleyecek. OKEx borsası tarafından listelenecek olan kripto paralar ise Cover Protocol (COVER), Hegic (HEGIC), Keep3rV1 (KP3R), API3 (API3) ve Pickle Finance (Pickle). Bu 5 kripto para için borsadaki mevduat işlemleri ise Türkiye saati ile 14.00’da bugün başladı.

9 Aralık günü ise listelenecek olarak kripto paralar 3 aşamada işleme açılacak.

  • TSİ 09:00’da: COVER/USDT, HEGIC/USDT, KP3R/USDT, API3/USDT ve PICKLE/USDT paritelerindeki işlemler mümkün olacak.
  • TSİ 10:00’da: COVER/ETH, HEGIC/ETH, KP3R/ETH, API3/ETH ve PICKLE/ETH pariteleri ile işlemler açılacak.
  • TSİ 16:00’da: COVER,HEGIC, KP3R, API3 ve PICKLE için para çekme işlemleri açılacak.

Cover Protocol (COVER)

Kısa süre önce Binance tarafından da listelenen Cover Protocol (COVER) DeFi alanında bir sigorta sistemi sağlamak için eşler arası (P2P) hizmet sunar. COVER kullanıcılarını merkeziyetsiz finans alanındaki risklere karşı korumayı hedefler.

COVER fiyatı şu an 713 dolar sularında seyrediyor. 37.2 milyon dolar piyasa değerine sahip COVER için günlük ticaret hacmi ise 20.4 milyon doların üzerinde. COVER fiyatı yaklaşık 2 gün önce kendi rekorunu kırarak 978 dolara çıktı. Kasım ayı sonunda piyasaya sürülen COVER şu an MXC.COM, Binance, Sushiswap ve 1inch Exchange gibi platformlarda listeleniyor.

Cover-protocol-nedir

Hegic (HEGIC)

Ethereum tabanlı bir DeFi protokolü olan Hegic, on-chain eşler arası opsiyon alım-satım platformudur. Hegic projesinin eşler arası opsiyon piyasasında öncülerden olduğu iddia ediliyor. Hegic ile platform kullanıcıları basit arayüzler yardımı ile alış ve satış opsiyonları işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Şu an 0,1951 dolar olan HEGIC fiyatı 13 gün önce rekor kırarak 0,2946 doları gördü. HEGIC 59.7 milyon dolarlık piyasa değeri ile en değerli kripto paralar listesinde 154. sırada yer alan bir ERC-20 tokenıdır. Günlük HEGIC ticaret hacmi ise yaklaşık 1.6 milyon dolardır. HEGIC’i şu an listeleyen platformlar arasında Bilaxy, Uniswap, MXC.COM ve Binance sayılabilir.

okex-kripto-para

Keep3rV1 (KP3R)

Merkeziyetsiz bir platform olarak Keep3rV1, dış geliştirmelerden yararlanması gereken projeler ile gerekli hizmetleri sağlayabilenler arasında bir köprü oluşturmak için tasalandı. Keep3rV1 projesi, merkeziyetsiz finans protokolleri ile “Keepers” dedikelri iş yöneticileri arasındaki etkileşimi kolaylaştırmak için çalışıyor.

KP3R, 77.7 milyon dolarlık piyasa hacmi ile en değerli kripto paralar arasında 128. sırada bulunuyor. KP3R coin 2 gün önce tüm zamanların en yüksek değerini görerek 492 dolara çıktı. KP3R fiyatı şu an ise 382 dolar sularında seyrediyor. KP3R coin Binance, Uniswap, MXC.COM, Bilaxy, LBnak, Hoo ve 1inch Exchange’te işlem listeleniyor.

okex-kripto-para

API3 (API3)

DAO tarafından yönetilen API3, dAPI’leri üçüncü bir tarafa ihtiyaç duymadan Web 3.0’ün katı merkeziyetsiz yapısının gereksinimlerini karşılamayı hedefler. API3 akıllı sözleşme geliştiricilerine aracı olmaksızın, şeffaf, gerçekten merkeziyetsiz ve güvenilir bir ortam sağlamayı amaçlar.

4 gün önce 2.71 dolara çıkarak rekor kıran API3 fiyatı şu an 1.92 dolarda seyrediyor. Kasım sonunda piyasaya sürülen API3 coinin piyasa değeri 35 milyon doların üzerindedir ve günlük ticaret hacmi yaklaşık 12.8 milyon dolardır. API3 şu an Uniswap, Hoo ve 1inch Exchange gibi platformlar tarafından listeleniyor.

okex-kripto-para

Pickle Finance (PICKLE)

Sabitcoinlerdeki dalgalanmayı önlemeyi amaçlayan PICKLE, DeFi alanındaki sabitcoinlere likidite sağlar. Sabitcoin havuzlarında daha daha fazla getiri ile yield farming sunan PICKLE, ilk çıktığı zaman Eylül ayında oldukça fazla ilgi görerek 4 dolarlık fiyatını 80 doların üzerine çıkarmayı başardı.

Tüm zamanların en yükseği 85 dolardan bir hayli uzak olan PICKLE şu an 16 doların hemen altında işlem görüyor. PICKLE için günlük ticaret hacmi 12.7 milyon dolarken, piyasa değeri 15.1 milyon dolarda konumlanıyor. MXC.COM, Uniswap, 1inch Exchange ve Bilaxy PICKLE’ı listeleyen platformlar arasında sayılabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!