Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx Yeni Programı İçin Yatırımcı Arayışına Başladı

Dünyanın en büyükleri arasında gösterilen kripto para borsası OKEx’in yaptığı bir basın açıklamasına göre şirket, ”Prime Investors” (Öncelikli Yatırımcılar) isimli bir yatırım programı başlatıyor.

Program bugün başlayacak. Programın amacı ”yüksek niteliklere sahip” profesyonel yatırımcıları ve blockchain projelerini bir araya getiren bir platform oluşturmak.

OKEx şu an için projenin kalitesini sağlamak ve müşterilerin yatırım riskini minimuma indirmek için blockchain yatırımı konusunda tecrübeli yatırımcılar arayışında. OKEx yaptığı açıklamada, ”Onların yardımı ile ekosistemimizin kuvvetli gelişmesini sağlayabilir ve küresel büyüme planımızda ilerleme kaydedebiliriz.” yorumunda bulundu.

Programdaki yatırımcılar tarafından sunulan yatırım seçenekleri OKEx listeleme komitesinde öncelikli olacak ve OKCoin Korean/International gibi ortakların bünyesinde listelenmesi için önerilecek. Yatırımcılar aynı zamanda OKEx listeleme kararlarında söz sahibi olup birbirleriyle takılabilecekleri ”ayrıcalıklı kulüp’ten” yararlanabilecek.

Program bünyesindeki ayrıcalıklı yatırımcılardan olabilmeniz için 0.5 milyon OKB tokenine sahip olmanız gerekmekte. OKEx tokenleri 2018 Mart ayında 66’dan 100’e kadar çıkan ‘paketler’ halinde satılmıştı ve tanesinin değeri 100 dolar civarındaydı. Tokenler, Bitcoin, Ethereum ve Tether ile takas yapılabilme özelliğinin yanı sıra OKEx üzerinde işlem ücretleri için de kullanılabilir.

OKEx’in şu an için bu programa sadece 20-30 kişi bulma niyetinde.

OKEx günlük 2 milyar dolardan fazla ticari işlem hacmi ile gezegendeki en büyük ikinci kripto para borsası. Orijinal menşe yeri Çin olmasına rağmen şu an Belize ve Hong Kong gibi yerler de dahil uluslararası bir konuma sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment