Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX Açıkladı: Sürpriz Binance Adımı! Resmen Listeleyecek

FTX çöküşünün ardından en büyük ikinci kripto para borsası konumuna yerleşen OKX, en büyük rakibi Binance’in yerel token’ı Binance Coin’i (BNB) listeleyecek.

OKX resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, Binance’in yerel token’ı BNB’yi listeleyeceklerini duyurdu. BNB yatırma işlemlerinin başladığını belirten borsa, BNB/USDT ve BNB/USDC olmak üzere iki işlem çiftini TSİ 21 Aralık saat 06.00’da işleme açacağını bildirdi.

Yayınladığı makalede Binance ve BNB hakkında bilgiler veren OKX, BNB çekme işlemlerinin de TSİ 22 Aralık 06.00’da başlayacağını duyurdu.

FTX çöküşü sürecinde en sağlam duran kripto para borsalarından biri olan OKX, Binance’in hemen ardından rezerv kanıtını sunmuştu. Ayrıca tıpkı Binance gibi OKX de FTX çöküşünün sonrasında likidite problemi yaşayan ve Solana (SOL) ağından ayrılmak isteyen projeler için 100 milyon dolarlık bir kurtarma fonu açıklamıştı.

Öte yandan Binance ile OKX, geçtiğimiz günlerde Solana blockchain’inde üretilmiş USDT ile USDC’leri artık desteklemeyeceklerini duyurmuşlardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!