Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fenomen Analistten Shiba Inu İçin 2023 Tahmini: Dip İçin Fiyat Verdi

Twitter fenomeni ve kripto para analisti “il Capo Of Crypto”, popüler meme token Shiba Inu (SHIB) için 2023 beklentisini paylaşarak yeni bir dip tahmininde bulundu.

il Capo Of Crypto, SHIB hakkında yatırımcıları üzen bir tahminde bulundu. Popüler meme token’ın 2023’te yeni dipler yapma potansiyeli taşıdığına işaret eden fenomen analist paylaştığı grafikte, SHIB’in 2023 yılının ilk çeyreğinde 0,00008616 dolar seviyesine kadar düşmesini yönelik beklentilerine yer verdi.

Resim

Boğa sezonunun parlayan yıldızı SHIB, globaldeki bilinirliğinin yanı sıra çok fazla Türk yatırımcının da ilgi odağında yer almıştı. 2022 yılının başından bu yana %70’den fazla değer kaybeden meme token, ayı piyasası boyunca yatırımcılarını üzen bir performans sergiledi. Özellikle Terra (LUNA) ve kripto para borsası FTX’in çöküşü altcoin camiası üzerinde ekonomik açıdan ciddi kayıpları tetikledi.

Öte yandan Shiba Inu cephesinde son zamanların en büyük beklentisi ise katman-2 çözümü Shibarium‘un hayata geçmesi oldu. Ancak ekipten bu konu hakkında henüz net bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz günlerde başlatılan bir geri sayım yatırımcıları bu konuda heyecanlandırmış olsa da geri sayımın beklentileri karşılamaması yatırımcıların sert tepkisine neden oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!