Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Geliştiricisinden Açıklama: Gizemli Geri Sayım Hayal Kırıklığına Uğrattı

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB) ekibi tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan gizemli geri sayım tamamlanırken yayınlanan duyuru ise beklentiye giren topluluk üyelerini hayal kırıklığına uğrattı.

Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı üzerinden 18 Aralık tarihinde paylaşılan geri sayım yatırımcılar arasında spekülasyonlara yol açmıştı. Yatırımcılar açıklanacak duyurunun Shiba Inu katman-2 çözümü olan Shibarium olmasını beklerken geri sayımın yalnızca web sitesinde yapılan bir güncelleme için olduğunun anlaşılması üzerine SHIB topluluğunun tepkilerine yol açtı.

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama 20 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, geçtiğimiz günlerde paylaşılan geri sayımın neden olduğu yanlış anlaşılma için topluluktan özür diledi. Ancak kendilerini eleştiren yatırımcılara ise sert yanıtlar vermekten kaçınmadı.

Shytoshi Kusama gelen tepkiler üzerine şahsi hesabı üzerinden yatırımcılardan özür dileyerek projenin her aşamasını denetleyemediğini ve sorumluların geri sayımın sonuçlarını o an için tam olarak değerlendiremediğini belirtti.

Kusama, yatırımcılardan özür diledikten sonra gelen eleştirilere ise benzer sertlikte cevap verdi. Kripto para piyasalarında yaşanan tüm bu yolsuzluk olaylarından sonra şeffaflığa ve kurumsallığa daha çok önem vermeleri gerektiğini belirten bir kullanıcıya, Bitcoin’in (BTC) anonim olduğunu bu mentalite ile Bitcoin’e de yatırım yapmaması gerektiğini söyledi.

Öte yandan geliştirici, geçtiğimiz hafta resmi Twitter hesabının biyografi kısmındaki açıklamayı yeni yılın ilk gününü işaret eden bir gizemli mesaj ile değiştirerek toplulukta merak uyandırmıştı. Değişikliğin ardından 1 Ocak tarihini beklemeye başlayan topluluk üyeleri, gizemli geri sayımın arkasından önemsiz bir duyurunun çıkması ile birlikte geliştiricinin mesajının da benzer şekilde sonuçlanacağını düşünmeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!