Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’dan Bir Gizem Daha: Özel Bir Geri Sayım Başlatıldı

Shiba Inu (SHIB) ekibi paylaşılan ve bir web sitesinin içerisinde yer alan geri sayım bazı topluluk üyelerini heyecanlandırırken kimileri arasında da spekülasyonlara yol açtı.

Shiba Inu resmi Twitter hesabı tarafından paylaşılan gizemli bir gönderi SHIB topluluğu arasında spekülasyonlara yol açtı. Paylaşımda, “özel” olarak tanımlanan bir geri sayımın bulunduğu bir bağlantıya yer verildi. Bağlantıda, geri sayım ile birlikte dışarıdaki günbatımı izleyen bir Shiba köpeğinin silueti dikkat çekti. Haberin kaleme alındığı esnada geri sayımın bitmesine 12 saatten daha az kalmış olsa da bu geri sayımın ne ile ilgili olduğu ve tamamlanınca ne gerçekleşeceğine dair ekip tarafından henüz detaylı bir açıklama gelmedi.

Söz konusu gönderi bazı SHIB yatırımcılarını heyecanlandırırken kimileri tarafından da “zaman kazanmak için yapılan bir aldatmaca” olarak tanımlandı. Topluluğun son zamanlardaki asıl ilgi odağı Shiba Inu katman-2 çözümü olan Shibarium olurken gelişim süreci boyunca yaşanan aksaklıklar ve halen daha bir neticeye ulaşılamamış oluşu yatırımcıların sabrını sınamaya başladı.

Bazı Twitter kullanıcıları, geliştirici ekibin bu tarz geri sayımlar ile Shibarium hakkında yatırımcıları oyaladığını ve “işin sonunda alakasız bir kredi kartı anlaşması ya da aptalca başka bir şeyi yüzyılın haberiymiş” gibi duyuracaklarını düşünüyor.

Fakat herkes bu kadar karamsar bir tutum sergilemedi. Ekibin öncü isimleri ve önemli SHIB hayran sayfaları, “kemerlerinizi bağlayın” şeklinde gönderiler paylaşarak beklentileri yüksek tuttu. Crypto_Noddy adlı bir kullanıcı ise Shibarium’un yakında bir beta test aşamasına girebileceğini iddia etti.

CoinGecko verilerine göre yaşanan tüm bu iddialar ve spekülasyonlar eşliğinde SHIB fiyatı son 24 saat içerisinde %2,2 değer kaybetti ve 0,00000858 dolardan piyasalarda işlem görüyor.

Öte yandan Shiba Inu’nun geliştiricisi Shytoshi Kusama geçtiğimiz günlerde yayınladığı gizemli yazı ile toplulukta merak uyandırmıştı ve çeşitli spekülasyonlara yol açmıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!