Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Geliştiricisinin Gizemli Mesajı Heyecanlandırdı: Yeni Yılın İlk Günü!

Popüler meme token Shiba Inu’nun (SHIB) geliştiricisi Shytoshi Kusama, yayınladığı gizemli yazı ile toplulukta merak uyandırdı ve çeşitli spekülasyonlara yol açtı. 

Shytoshi Kusama resmi sosyal medya hesabının biyografi kısmındaki açıklamayı “Yeni yılın ilk günü gerçek aşkım bana verdi.” olarak değiştirmesi topluluğu heyecanlandırdı. Topluluk 1 Ocak 2023 tarihini işaret eden gizemli mesajı yılın ilk gününde yeni ve büyük bir şeyin duyurulacağına yordu.

Kusama’nın yayınladığı gizemli mesaj henüz çözülemezken topluluk gizemli mesajın Shiba Inu katman-2 çözümü olan Shibarium ile ilgili olabileceği ihtimali üzerinde durdu.

İlk olarak Shiba Inu kurucusu Ryoshi tarafından Mayıs 2021’de önerilen Shiba Inu katman-2 çözümü Shibarium, işlem ücretlerini düşürürken aynı zamanda işlem hızlarını arttırmayı amaçlıyor. Hala gelişim sürecinde olduğu bilinen proje hakkında bugüne kadar herhangi bir çıkış tarihi verilmedi.

Topluluğun bir kısmı Kusama’nın gizemli mesajını, Shibarium’un yeni yılın ilk günü duyurulacağına dair bir işaret olarak yorumladı. Projenin geliştirilmesinde rol oynayan bir geliştirici grup yakın geçmişte yaptığı bir açıklamada, Shibarium’un 2022’nin üçüncü çeyreğinde test aşamasına gelmesini beklediklerini belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!