Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX Binance’in İzinden Gidiyor: Sahip Olduğu Rezervleri Açıkladı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ) rezerv kanıtı çağrısına katılan OKX, varlıklarının bir kısmını paylaştı.

OKX 9 Kasım tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide şeffaflık, risk yönetimi ve müşteri güvenliğinin kendileri için her zaman öncelikli olduğunu belirterek rezervlerini açıkladı.

Armanino’yu denetim için işe alacaklarını söyleyen borsa, en kısa zamanda denetlenebilir bir Merkle Proof yayınlayacaklarını bildirdi.

Kullanıcıların doğrulaması için rezervlerinin bir kısmını müşterileri ile sunan borsa, 23 Bitcon adresi ve 13 ERC20 adresi paylaştı. OKX’in toplamda paylaştığı 36 adreste yaklaşık 69 bin Bitcoin’e (BTC) ve yaklaşık 2 milyar doların üzerinde stablecoin’e sahip olduğu görüldü.

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, geçtiğimiz günlerde FTX’i çöküşe götüren bilanço problemleri sonrasında bankaların kısmi rezerv kanıtı ile çalıştığına dikkat çekerek kripto para borsalarının da tam şeffaflık için rezerv kanıtı sistemine geçmesi gerektiğini ifade etmişti. Bu doğrultuda sözünü yerine getiren Binance de bugün rezervlerini kullanıcılar ile paylaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!