Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX Borsası 27 Coin Çiftini Delist Edecek: Fiyatlarda Yüzde 52’ye Varan Düşüş!

Popüler kripto para borsası OKX, halihazırda borsa üzerinde işlem gören 27 işlem çiftini delist edeceğini açıkladı.

OKX 6 Kasım Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamada, devasa delist operasyonun duyurdu. Borsanın yaptığı duyuruya göre 19 işlem çifti TSİ 9 Kasım saat 11.30’da delist edilecek.

Bu tarihte delist edilen işlem çiftleri; CELO-USDC, AXS-USDC, ENS-USDC, IOST-USDC, THETA-USDC, OMG-USDC, GMT-USDC, YFI-USDC, DASH-USDC, XTZ-USDC, NEAR-ETH, IMX-USDC, GMX-USDC, APE-BTC, AAVE-ETH, CORE-USDC, ALGO-BTC, DYDX-BTC ve XLM-ETH olarak belirtildi.

OKX, 10 Kasım tarihinde ise HNT-USDT, BTM-USDT, PICKLE-USDT, GEAR-USDT, QOM-USDT, SAITAMA-USDT, COVER-USDT ve DHT-USDT olmak üzere 8 işlem çiftini delist edecek.

OKX, söz konusu delist kararını düzenli yapılan incelemeler sonrası verdiğini ve delist kılavuzuna dayanarak aldıklarını söyledi.

OKX ayrıca yaptığı açıklamada, söz konusu delist tarihlerinden önce yatırımcılardan bu paritelerdeki emirlerin iptal etmesini istedi. İptal edilmemesi durumunda emirlerin borsa tarafından otomatik olarak kaldırılacağı bildirildi.

Söz konusu işlem çifti delisti ile birlikte HNT, BTM, PICKLE, QOM, SAITAMA, COVER ve DHT altcoinleri platformdan tamamen kaldırılıyor. Bu kripto paralar için yatırma işlemlerini askıya aldığını belirten OKX, çekme işlemlerinin 10 Ocak 2024’e kadar süreceğini belirtti.

OKX’den alınan verilere göre açıklama ile birlikte HNT %10, BTM %27, PICKLE %32, SATIAMA %8, COVER %52 ve DHT %20 düşüş yaşadı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!