Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX’den 20x Yapan Meme Token’a Listeleme

Önde gelen kripto para borsası OKX, son zamanların en popüler meme token’ı Pepe’yi (PEPE) listeledi.

Kripto para borsaları son günlerin en popüler meme token’ı Pepe’yi (PEPE) listeleme yarışına girdi. PEPE’yi platformuna dahil eden son büyük borsa ise OKX oldu. Dünyadaki en büyük üçüncü kripto para vadeli işlem piyasasına sahip olan OKX, listeleme işlemini 2 Mayıs günü TSİ 12.00’da gerçekleştirdi. Bir OKX sözcüsü listeleme hakkında şu ifadeleri kullandı:

Kurbağa Pepe, karikatürist Matt Furie tarafından yaratılmış bir çizgi film karakteri ve internet meme’idir. Pepe, insan benzeri bir vücuda sahip yeşil bir kurbağa olarak tasarlanmıştır; bu, dünyanın en popüler memlerinden biridir.

MEXC Global, Bitget, Gate.io ve Huobi dahil olmak üzere birçok kripto para borsası, iki hafta önce PEPE  işlem çiftlerini listeleyerek piyasanın yüksek talebini karşılıksız bırakmadı. PEPE 17 Nisan’dan bu yana %2.340 değer kazandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %22,8 düşüş sergileyen PEPE, yazım esnasında 0,00000106 dolardan işlem görüyor.

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük borsası Binance‘in PEPE’yi listeleme haberi gündeme gelmiş ve yatırımcılar arasında bir heyecan yaratmıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!