Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

O’Leary: Bitcoin Sadece Bir Eğlence Aracı Olabilir

Shark Tank programıyla tanınan Kanadalı iş adamı ve yatırımcı Kevin O’Leary, katıldığı bir programda Bitcoin hakkında açıklamalar yaptı. “Sadece eğlencesine BTC alıyorum” diyen O’Leary, Bitcoin’in kurumsal bir varlık olamayacağını söyledi.

Bitcoin hakkında ilgi çekici yorumlarda bulunan yatırımcı Kevin O’Leary, CNBC’nin Squawk Box programının konuğuydu. O’leary, konuşmasına uzunca bir süredir cryptonian (kriptocu) olduğunu söyleyerek başladı. Yayında Bitcoin cüzdanını da gösteren yatırımcı, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin finansal piyasalardan oldukça alakasız varlıklar olduğunu dile getirerek BTC’nin kurumsal bir varlık olmaktan çok uzak olduğunu, yalnızca eğlence aracı olabileceğinin altını çizdi.

Finansal piyasalarda regülatörler var ancak Bitcoin’de yok

Finansal piyasalarda regülatörler (düzenleyiciler) olduğunu vurgulayan O’Leary, piyasaların belirli kurallar çerçevesinde işlediğinden bahsetti. Kurumsal şirketlerin kripto sektörüne yönelmemesinin en büyük sebebi olarak ise kurumsalların regülatörlerden korkmalarını gösterdi. ve “Bir regülatörün çıkıp Bitcoin’e yükleneceği günü bekliyorum.” dedi. Ardından yatırımcı, bu gerçekleştiğinde bazı kurumsalların çok büyük oranda kayıp vereceğini iddia etti.

Bitcoin cüzdanını gösterdi

Yıllardır kripto para yatırımı yaptığını belirten yatırımcı, yayında Bitcoin cüzdanını gösterdi ve 100 dolar yatırmış olduğunu söyledi. Cüzdanındaki kripto paraların 52.77 dolar ettiğini söyleyen yatırımcı, “Görünüşe göre tüm kripto paralar aynı değil.” yorumunu yaptı. Konuyla ilgili yorumlarına devam eden Kevin O’Leary, kripto sektörüne girişinin sebebinin yalnızca eğlenmek olduğunu dile getirdi:

“Söylemek istediğim şey şu: ben bu sektöre eğlenmek için girdim. Bitcoin ve diğer kripto paralar kurumsal bir varlık olmaktan çok uzak.”

Twitter’da paylaşılan program videosunun altına yorum yapan bazı kripto para yatırımcıları, O’Leary’e tepki gösterdi. Aralarında en çok dikkat çeken yorum Peter McCormack’in gönderisi oldu. McCormack, “Senin hatan, Bitcoin’i diğer shitcoinlerle karıştırman.dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!