Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

”Ölmeyi Reddeden Sahtekar Kripto Para Projesi OneCoin”, Yeniden Ortaya Çıktı!

Kripto para sektörünün bilinen sahtekarlıklarından olan OneCoin, kurucularının tutuklanmasına ve davanın hala devam etmesine rağmen henüz tam olarak bitirilmiş sayılmaz.

2014 yılı ortalarında Ruja Ignatova tarafından Bulgaristan içerisinde temelleri atılan OneCoin, özellikle Amerika olmak üzere dünyanın birçok yerine yayıldı ki buna ülkemiz Türkiye de dahil. Saadet zinciri olarak bilinen OneCoin daha sonra kurucusunun tutuklanması sonrası rekor bir düşüş yaşayarak gözlerden kaybolsa da, Ignatova’nın müritleri hala projenin reklamını yapmaya devam etmekte.

Cordel KingJayms James olarak bilinen bir OneCoin girişimcisi yeni yayınladığı videosunda OneCoin yatırımcılarına seslendi ve OneCoin’in kurucusu ile CEO’su olan Ignatova’ya tutukluluk süresince yardım etmenin tek bir yolu olduğunu vurguladı. Cordel’e göre bu yol da direkt olarak daha fazla insan OneCoin ve OneCoin ile ilgili ürünler satmaktan geçiyor.

Klasik bir saadet zinciri çağrısında bulunan Cordel insanlara daha fazla kişiyi bu zincire katma çağrısında bulundu ve konu hakkında şunları ifade etti:

”Liderimiz Ignatova’ya yardım etmek için onun en çok umursadığı ürünü satmalısınız. Çünkü saklayacak hiçbir şeyimiz yok ve aklandık.”

ABD içerisindeki duruşmalar ise henüz tamamlanmadı ve OneCoin’in hala ciddi bir destekçi kitlesi mevcut.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Cem
    Posted 22 Eylül 2019 - 14:33 14:33

    Yeni haberler var 🙂 aklanmislar piyasaya acilirmi sizce

Leave a comment