Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Önce 30 Bin Dolara Sonra 100 Bin Dolara Çıkacak”

Morgan Creek Capital Management’ın kurucusu Mark Yusko, Bitcoin fiyatının yakın gelecekte 30 bin dolara çıkabileceğini düşünüyor.

Geçtiğimiz gün içerisinde harekete geçen kripto para piyasası bugün oldukça iyi bir performans sergiliyor. 13 bin dolar barajını zorlayan Bitcoin belki bu yılın en yüksek seviyesi olan 13 bin 800 dolara yeniden ulaşabilir. Morgan Creek Capital Management kurucusu Mark Yusko ise Bitcoin‘in çok daha yüksek seviyelere çıkabileceğini düşünüyor.

30 Bin Dolar Kapıda

Geçtiğimiz günlerde CNBC’nin Fast Money programına katılan Yusko, Bitcoin fiyatının geleceğiyle ilgili bazı tahminlerde bulundu.

Bitcoin’in geçtiğimiz dokuz ay içerisinde yüzde 70 oranında değer kazandığını söyleyen Yusko, Bitcoin’in “bu yılın en iyi performans sergileyen varlığı” olduğunu düşünüyor.

Yusko’ya göre Bitcoin bu performansı sergilemeye ve daha yüksek seviyelere çıkmaya devam edecek. Bitcoin fiyatının yakın gelecekte 30 bin dolar seviyesine çıkacağını düşünen Yusko, bunun hemen ardından bir düzeltme sürecine girilebileceğini düşünüyor.

100 Bin Gelecek

Yusko’nun tahmini burada bitmiyor. Bitcoin’in 30 bin dolara ulaştıktan sonra büyük bir düzeltme yaşayacağını söyleyen Yusko, onun ardından yeniden bir artış görüleceğini vurguluyor.

Yusko’nun tahminlerine göre Bitcoin 2021 yılına gelindiğinde kolaylıkla 100 bin dolara çıkabilir durumda olacak. Yusko’nun bu tahminlerinin sektördeki pek çok analistten daha iddialı olduğunu söylemek mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment