Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önce Instagram, Şimdi Facebook: Dijital Koleksiyon Paylaşılabilecek

Meta tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar artık Instagram’e ek olarak Facebook’ta da dijital koleksiyon paylaşabilecek.

Meta’nın açıklamasına göre kullanıcılar, dijital cüzdanlarını Facebook’a veya Instagram’a bağlayarak bu platformlarda dijital koleksiyon paylaşımı yapabilecek.

Kullanıcılar, Meta’nın bu yeni hamlesinden önce sadece Instagram’da dijital koleksiyon paylaşabiliyordu. Şirket bu hizmeti ayın başında Afrika’ya, Asya-Pasifik’e, Orta Doğu’ya ve Kuzey-Güney Amerika’ya yayılacak şekilde 100 ülkede hayata geçirmişti.

Şirketin sunduğu hizmet Rainbow, MetaMask, Trust Wallet ve Coinbase Wallet gibi üçüncü parti cüzdanları ve Ethereum, Polygon, Flow olmak üzere üç blockchaini kapsıyor. Meta, bugünkü açıklamasında şunları söyledi:

“Facebook ve Instagram’daki dijital koleksiyon özelliklerini çoğaltıyoruz ve artık kullanıcılara, sahip olduklarını dijital koleksiyonları hem Facebook’ta hem Instagram’da paylaşma imkanı sunuyoruz. İnsanlar bu sayede bu iki uygulamadan herhangi birine dijital cüzdanları ile bağlanıp, dijital koleksiyonlarını her iki platformda da paylaşabilecek.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!