Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önce VeChain (VET) Ardından ApeCoin (APE): Haberlerle Fiyatta Volatilite

Lüks moda markası Gucci, Bitpay aracılığıyla Bored Ape Yacht Club (BAYC) koleksiyonun token’ı ApeCoin (APE) ile ödeme kabul edeceğini duyurdu.

Gucci TSİ saat 16.30 sularında Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, ApeCoin ile ödeme kabul edeceğini duyurdu. Paylaşımla birlikte Apecoin fiyatı %9’luk bir yükseliş yaşadı. Ancak dakikalar sonra Gucci paylaşımı kaldırdı ve bu sefer de ApeCoin fiyatında ciddi düşüş yaşandı.

Bu olaylardan yaklaşık 15 dakika sonra Gucci tekrardan aynı paylaşımı yaptı. Bu süreçte birçok yatırımcının mağdur olduğu düşünülüyor.

Benzer bir olay da VeChain’de yaşandı

VeChain, normalde arşivlenmesi gereken bir gönderiyi paylaştı. Blockchain protokolünün paylaştığı gönderide Amazon Web Services ile teknolojik ortaklık kurduğu yer alıyordu. Bu paylaşımla birlikte VeChain’in yerel token’ı VET %10’a yakın bir artış gösterdi. Daha sonra Twitter üzerinden bir açıklama daha yapan şirket şu ifadelere yer verdi:

Yaratılan kafa karışıklığı için özür dileriz. Amazon Web Services ile ilgili olan yazı arşiv amaçlıydı. Orijinal metin 9 Mayıs 2022’de paylaşılmıştı.

Bu açıklamayla birlikte VET, yükselişe başladığı konuma kadar geriledi  ve şu anda 0,269 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!