Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen Bitcoin Borsası Bu Ülkede Kapanacak Mı: Kurucu Soruları Yanıtladı!

Önde gelen kripto para borsası Bybit’in CEO’su Ben Zhou, FCA’nın yaklaşan yeni kurallarına rağmen Birleşik Krallık’ta kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bybit CEO’su Ben Zhou, dün medyada yer alan haberlere göre Finansal Davranış Otoritesi’nin (FCA) 8 Ekim’de yürürlüğe girecek yeni kuralları kapsamında başka seçenekleri kalmaması durumunda Birleşik Krallık’tan çekilebileceklerini söyledi.

Habere göre Zhou yaptığı açıklamada, regülasyonların daha da sertleşmesi nedeniyle büyük olasılıkla Birleşik Krallık’tan çekileceklerini bildirdi. CEO ayrıca yakın zamanda Fransa’dan da çıktıklarını hatırlattı.

Ancak söz konusu açıklamaların ardından yeni yapılan bir duyuruya göre Bybit, ülke içerisinde kalmak için elinden geleni yapacağını ifade etti. CEO Ben Zhou, Birleşik Krallık’tan ayrılmanın şu an için stratejilerinin bir parçası olmadığını bildirdi.

Birleşik Krallık’ın söz konusu yeni kuralları 8 Ekim’de yürürlüğe girecek ve kripto şirketlerini doğrudan etkileyecek. Yeni kurallar kapsamında müşterilere hizmet sunan bir şirketin FCA’ya kayıtlı olması gerekiyor.

Bu doğrultuda kripto para borsası Luno yaklaşan yeni kurallardan dolayı bazı İngiliz müşterilerinin işlem yapmasını durdurmayı planlarken PayPal, ülkedeki kripto satın alma hizmetlerini geçici olarak durduracağını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!