Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin’e Hong Kong’dan Kripto Para Daveti

Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, dün kripto para projelerine Hong Kong konusunda uyarıda bulunmasının ardından ülke yetkililerinden bir davet aldı.

Vitalik Buterin, dün bir konuşmasında kripto para platformlarını Hong Kong’un kripto para dostu tutumunun istikrarı konusunda uyarmasının ardından ülke yetkililerinden davet geldi.

Hong Kong Yasama Konseyi üyesi Johnny Ng, konu hakkında sosyal medya üzerinden açık davette bulunarak Vitalik’ten Hong Kong’a gelmesini ve bölge genelindeki durumu daha net anlamasını rica etti:

İfade özgürlüğünü kullanarak konuşmasına saygı duyuyorum ama aynı zamanda Hong Kong’daki durumu anlamadığını düşünüyorum. Durumu anlamak için Sayın Vitalik’i Hong Kong’a gelmeye içtenlikle davet ediyorum. Hong Kong’daki durumu onlarla paylaşmak için ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli çalışmaya hazırım.

Johnny Ng, Vitalik Buterin’e yaptığı davete ek olarak ilgili tüm stratejilerin ve düzenlemelerin büyük bir toplumsal uzlaşmadan ve prosedürlerden geçtiğini vurguladı. Konsey üyesi ayrıca ülkenin kripto para politikalarının oldukça istikrarlı olduğunu dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!