Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen DeFi Analitik Platformundan Açıklama Geldi: Bir Token Planı Yok

İç karışıklık yaşayarak forklanan merkeziyetsiz finans (DeFi) analitik platformu DefiLlama, mevcut problemin çözüldüğünü ve herhangi bir token planlarının olmadığını belirtti.

Büyük bir iç savaş yaşamasıyla birlikte forklanan DeFiLlama 20 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, yaşanan karışıklığın şirket içi zayıf iletişimden kaynaklandığını ve platformun herhangi bir token çıkarma veya airdrop gerçekleştirme gibi önemli bir olayda topluluğa danışacağını belirtti.

Mevcut durumda token çıkarma gibi bir planlarının olmadığını belirten platform, yaşanan kargaşa nedeniyle özür diledi. Ayrıca yapılan paylaşımda, platformun tüm kollarının iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceği belirtildi.

Platformu forklayan ekibin başında bulunan aktörlerden “0xngmi” dahil olmak üzere bazı geliştiriciler resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımda, sorunların çözüldüğünü ve ana platform üzerinden faaliyetlerine devam edeceklerini açıkladı.

Platformun forklanmış versiyonu llama.fi’ın kendisini ziyaret eden kullanıcıları ana platform olan DeFiLlama’ya yönlendirdiği görüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!