Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen Kripto Para Borsasından Dev Token Yakımı: Fiyat Nasıl Tepki Verdi?

Önde gelen kripto para borsası OKX, devasa token yakımını gerçekleştirerek yerel kripto para birimi OKB’den yaklaşık 5,5 milyon adet yakım yaptı.

Son dönemlerin en gözde borsalarından biri olan OKX 9 Haziran tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, 258 milyon dolar değerinde yaklaşık 5,5 milyon adet OKB yakımını gerçekleştirdiğini bildirdi.

4 Mayıs 2019’da başlatılan yakım ve geri alım programı kapsamında, her 3 ayda bir maksimum arzı 300 milyon olan olan OKB’den düzenli olarak yakım yapılıyor. Bugün yapılan açıklamada borsa, 1 Mart 2023 ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında bu programın 20.sinin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Açıklamaya göre OKX, şimdiye kadar toplamda mevcut fiyatla yaklaşık 2,9 milyar dolar değerinde 64 milyon OKB yakımı yaptı.

Öte yandan yakımın değeri olan açıklanan 258 milyon doların, söz konusu 90 günün ortalamasını alarak hesaplandığı belirtildi.

OKB yakımının fiyatta büyük bir etkisi olmadı. CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %1,5 yükseliş performansı gösteren OKB, yazım esnasında 45,07 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!