Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen NFT Platformlarından Babylons’un Token’ı Bitexen’de Listeleniyor

Binance Smart Chain üzerinde inşa edilmiş olan ve DappRadar verilerine göre BSC üzerindeki en aktif NFT pazar yeri olan Babylons’un token’ı BABI 3 Ocak 2022’de Bitexen Pro tahtada listeleniyor.

Babylons‘un yönetişim token’ı olan ve kullanıcıların stake yaparak veya ellerinde bulundurarak platform üzerindeki birçok avantajdan faydalanabildiği BABI token 3 Ocak’ta Bitexen üzerinden alınıp satılabilecek. Bu listeleme öncesinde satın almak isteyen yatırımcılar BABI’ye MEXC, Apeswap ve Pancakeswap üzerinden erişebilirler.

BABI’nin listelenmesini, düzenlenen airdrop’un tamamlanması ile resmi hesaplarından duyuran Türkiye’nin en büyük 3 Dijital Varlık Alım-Satım Platformundan biri olan Bitexen, paylaşımda:

“5 Eylül 23.59’daki bakiye özetlerinde, hesabında $BTXN tutanların $BABI airdrop’u gerçekleşti! Dünyanın en aktif #NFT pazar yerlerinden Babylons’un #BABI token’ı 3 Ocak’tan itibaren Bitexen PRO tahtada!”

dedi.

Airdrop’ta 1/10 oranında BABI dağıtan Bitexen, hesabında 100 BTXN tutanlara 10, 1.000 BTXN tutanlara ise 100 BABI dağıtımı gerçekleştirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!