Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opensea, Platforma Fotoğraf Kategorisi Eklediğini Duyurdu

DappRadar verilerine göre yaklaşık 60 milyon dolar günlük hacme sahip Opensea, kullanıcılarının yoğun istekleri üzerine platforma fotoğraf kategorisini eklediğini açıkladı.

20 Aralık‘ta resmi Twitter hesabından  yapılan paylaşımla duyurulan yeni fotoğraf kategorisi ile Opensea, içerik oluşturuculara yeni bir gelir kaynağı oluşturabilir.

Opensea kullanıcılar tarafından ısrarla talep edilen fotoğraf NFT‘lerinin listeleneceği fotoğraf kategorisini siteye eklediğini açıkladı. Yaptığı paylaşımda, kategori düzenlendikten sonra ilk olarak yer almak isteyen fotoğrafçıların koleksiyonlarını paylaşmasını istedi.

Bir kaç saat sonra tekrar paylaşım yapan Opensea, fotoğraf kategorisinin açıldığını ve seçilen bazı koleksiyonların sayfada yer aldığını ekledi.

ConsenSys‘nin aralık ayının başında yayınladığı Web3 raporu, Ethereum tabanlı NFT platformu Opensea’nin 3. çeyrekte pazar hacminin %97’sine sahip olduğunu ortaya koymuştu.

Geçtiğimiz günlerde Marvel ve DC çizgi roman sanatçısı Liam Sharp yaptığı bir paylaşım ile kendisine ait bir eserin izni olmadan Opensea’de NFT’sinin oluşturulduğunu bildirmişti. Sharp, NFT platformu Opensea’nin orijinal sanat eserlerinin kopyalanmasını önlemek için daha fazla tedbir alması gerektiğini söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!