Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opensea, Zarar Gören Kullanıcılarına 1.8 Milyon Dolar Geri Ödeme Yaptı

Geçtiğimiz günlerde bazı kullanıcılar dünyanın en popüler NFT pazar yeri Opensea’nin sitesinde bulunan bir açıktan faydalanarak koleksiyonları daha ucuza alıp başka platformlarda satmıştı.

Bunun ardından kullanıcıların zararını karşılayacağını söyleyen Opensea, 130’dan fazla cüzdana 750 ether’i (yaklaşık 1.8 milyon dolar) geri ödedi.

Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC), Cool Cats ve Cyberkongz dahil olmak üzere onaylı birçok koleksiyon ürünlerinin satıcıların bilgisi olmadan eski satış fiyatlarına göre yeniden satın alınmıştı.

Daha sonra Opensea’nin, 28 Ocak tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile birçok güncelleme getirdiği duyuruldu. Bundan sonra artık daha ucuza satış koyulduğunda sistemin uyarı vereceğini ve arama yapma bölümünü iyileştirdiklerini bildirdi.

Kullanıcıların listelediği NFT’lerin satım işlemlerinin iptalini tamamen kontrol etmelerine olanak sağlayacak olan Opensea, NFT satılmadan önce tekliflerin de risk oluşturup oluşturmadığını gösterecekleri bir özellik eklediğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!