Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Kullanıcı Opensea’deki Açıktan Faydalanarak 332 Ether Kar Etti

Dünyanın en popüler NFT pazar yeri Opensea’deki bir açıktan faydalanarak NFT’leri önceki satış fiyatından alınabileceğini fark eden bir kullanıcı 750 bin dolar değerinde kar etti.

Hatanın yoğun olarak Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) NFT koleksiyonlarında olduğu tahmin ediliyor. Bu durumdan faydalanan kullanıcı ürünleri eski liste fiyatlarından almayı başardı ve ardından mevcut piyasa fiyatlarından sattı.

Etkilenen NFT’ler arasında BAYC #9991, BAYC#8924 ve MAYC #4986 bulunuyor.

jpegdegenlove adlı bir kullanıcının bu hatadan yararlandığı düşünülüyor. Cüzdan adresine göre 332 Ether (ETH) kar ettiği belirtiliyor.

Bir Twitter kullanıcısı, koleksiyonunu OpenSea’de açık artırmaya koyduktan sonra iptal edeceği zaman ciddi miktarlarda para istendiğini ve koleksiyonun taban fiyatının düştüğünü açıkladı. Kullanıcılar bunu aşmanın bir yolunu bulduklarını ve açık artırmayı iptal etmek yerine NFT’lerini OpenSea tarafından otomatik olarak kaldırılan bir cüzdana aktardıklarını belirti.

Kullanıcılar, ürünlerini OpenSea’nin API’ını kullanan başka bir NFT pazar yeri Rarible’da kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol edebiliyor.

Opensea bu iddialarla alakalı yorum veya açıklama yapmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!