Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opera’dan Kripto Para Projesi ile Cüzdan Ortaklığı: Türünün İlk Örneği!

Mobil blockchain platformu Celo (CELO), stablecoin cüzdanı “MiniPay” için en çok kullanılan internet tarayıcılardan biri olan Norveç merkezli şirket Opera ile anlaştı.

Celo, uzun zamandır beklenen stablecoin cüzdanını Opera ile entegre halde piyasaya süreceğini duyurdu. Celo tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, MiniPay’in ilk olarak Nijerya’da kullanıma sunulduğu belirtildi. Celo ve Opera arasındaki ortalık kapsamında MiniPay, Opera mobil tarayıcısı Opera Mini ile entegre halde Nijeryalı kullanıcılara sunulacak.

Yapılan açıklamada Minipay’in türünün ilk örneği olduğu belirtilirken uygulamanın dolar tasarrufu, hızlı aktarımlar ve düşük işlem ücretleri gibi avantajları beraberinde getireceği vurgulandı. Ayrıca Celo ekibi, bu cüzdanın kullanıcılarının Web3 ürünlerini daha aktif ve kolay bir şekilde kullanmasına yardımcı olacağını öne sürdü:

O nihayet karşınızda! Afrika’daki milyonlarca mobil kullanıcıyı Web3’e dahil etmek için Celo üzerine inşa edilmiş türünün ilk örneği olan stablecoin cüzdanını başlatmak için Opera ile ortaklık kurduk! İlk olarak Nijerya’da piyasaya sürülen MiniPay dolar tasarrufu, hızlı aktarımlar ve düşük işlem ücretleri için Opera Mini ile entegre edilmiştir!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!