Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Origin Protocol (OGN) Bir Günde Yüzde 100 Kazandırdı

Origin Protocol, Huobi’den gelen listeleme haberinin ardından hızla değer kazanmaya başladı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Huobi bugün sabah saatlerinde bir duyuru yayınladı. Huobi, aylar sonra ilk kez bir koini listeleyeceğini ve bunun Origin Protocol (OGN) olacağını açıkladı.

Eğer HIVE’ı (Steem hard fork’u) saymazsak Huobi’nin Kasım 2019’dan beri borsaya hiç yeni kripto para eklemediğini söyleyebiliriz. Huobi aylar süren bu sessizliği nihayet sonlandırdı ve borsaya yeni bir koin daha ekledi. Huobi’nin bu hamlesi Origin Protocol’e ve Origin Protocol yatırımcılarına yaradı.

Yüzde 100 Kazandırdı

Origin Protocol bundan birkaç gün önce Crypto.com ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Ancak OGN’in bu duyurusu kripto para camiasında pek büyük bir yankı uyandırmadı. Fakat OGN, Huobi duyurusundan sonra hızla harekete geçti.

Bugün sabah saatlerinde 0.20-0.30 dolar aralığında seyreden OGN an itibarıyla 0.45 dolara kadar yükselmiş durumda. 32 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan OGN’in 114.8 milyon dolarlık hacmi bulunuyor. Bu hacmin özellikle Huobi’deki işlemler açıldıktan sonra (14:00 suları) büyümeye başladığını söyleyebiliriz.

Origin Protocol’ün bir günlük performansı, CoinGecko
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment