Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pancakeswap 10 Milyon HZN Token Dağıtacak

Pancakeswap, Horizon Protocol (HZN) IFO’sunu destekleyeceğini duyurdu. Etkinlik, 15 Nisan’da gerçekleşecek.

9 Nisan’da yeni IFO (İlk Farming Arzı) formatını duyuran Pancakeswap, açılışı Synthetix forku olan Horizon Protocol ile yapıyor. 15 Nisan TSİ 12:00’de başlayacak olan etkinlik, aynı gün TSİ 13:00’te sonlanacak.

Kimler katılabilir?

IFO etkinliğine katılmak isteyen kullanıcılar, HZN satışı başlamadan önce Pancakeswap’te profil oluşturmalı ve cüzdanlarına CAKE ile BNB token eklemelidir. Ardından her iki tokenın Pancakeswap likidite havuzuna yatırılması ve karşılığında CAKE-BNB LP tokenı alınması gerekiyor.

IFO başlamadan önce CAKE-BNB LP token almak isteyenler, CAKE ve BNB stake edebilirler. CAKE-BNB LP fiyatı ise satıştan birkaç dakika önce belirlenecek.

HZN satış detayları

10 milyon HZN tokenın satışa çıkacağı etkinlikte her bir token 0,25 dolar olacak. Eğer 2.5 milyon dolarlık HZN satışı yapılırsa, 1.2 milyon dolarlık CAKE yakılacak.

Satış saati geldiğinde, CAKE-BNB token ile HZN alınabilecek. Yeni IFO formatı gereği, kullanıcılar iki farklı şekilde satışa katılabilecek. Kullanıcılar, katılım ücreti ödemeden maksimum 100 dolarlık token yatırabilir veya minimum %1 oranında ücret ödeyerek sınırsız token yatırmayı tercih edebilirler.

Satış sonrası, kullanıcılar HZN tokenlarını alabilecek ve satışta kullanılmayan CAKE-BNB tokenlar kullanıcılara geri ödenecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!