Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PancakeSwap Büyük Göç İçin Tarih Verdi

PancakeSwap, 23 Nisan günü sabah saatlerinde V2’ya geçiş yapacağını açıkladı. Güncellemeden sonra, likidite sağlayıcılarına dağıtılan ödüllerde değişiklik olacak.

PancakeSwap, yarın Türkiye saatiyle 08:00’de şu anda aktif olarak kullanılan iki akıllı sözleşmede güncellemeye gidecek. Yeni sözleşmeler, PancakeSwap’e işlem ücreti politikası konusunda esneklik sağlayacak.

CAKE sahipleri için oylama başladı

Router ve Factory sözleşmelerinde yapılacak değişiklikten sonra mevcut işlem yapısı mekanizması değiştirilebilecek. CAKE sahipleri, bunun yerini alacak yeni mekanizma için oy kullanmaya başladılar.

Güncelleme sonrası likidite sağlayıcılarına ödül olarak verilen tokenlarda (LP token) değişikliğe gidilecek. Platformda eskileriyle aynı ödüllere ve paritelere sahip yeni çiftlikler (farm) kurulacak ve eski çiftliklerden ödül alınmayacak.

Aktarılanlara göre LP token sahiplerinin, 1) eski çiftliklerdeki stake’lerini bitirmeleri, 2) eski havuzlardaki likiditelerini çekmeleri, 3) yeni havuzlara geçmeleri ve 4) yeni çiftliklerde stake yapmaları gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!