Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PancakeSwap’tan Yeni IFO: İlk Ücretsiz Oyna Kazan Uygulaması Meta Apes (PEEL)

PancakeSwap, mobil cihazlarda ücretsiz erişilebilecek Binance Smart Chain (BSC) tabanlı oyna kazan (play to earn) oyununun IFO’sunu tanıttı.

Haziran ayından bu yana IFO (Initial Farm Offering) düzenlemeyen PancakeSwap platformu, iddialı bir mobil oyun uygulamasıyla piyasalara geri dönüş yaptı. Geçtiğimiz saatlerde Twtitter üzerinden yapılan açıklamada, Binance Smart Chain (BSC) platformundan çıkıp da aynı anda hem App Store hem de Google Play‘de listelenecek ilk Oyna Kazan (Play to Earn) oyununu tanıttı.

Meta Apes ve PEEL Token Nedir?

Meta Apes, mobil cihazlar için tasarlanmış oynaması ücretsiz, Oyna Kazan (Play to Earn) çok oyunculu çevrim içi (MMO) strateji oyunudur. Bu Web3 uygulaması ücretsiz olarak Apple Store ve Google Play Store’dan indirilebilir. Piyasaya sürüldüğünden bu yana dünya çapında kitlelere ulaşan Meta Apes, 300.000 kişilik oyuncu topluluğuna sahiptir. Oyunun bir de “Peel” isminde token’ı bulunuyor.
Meta Apes ekosistemi içinde topluluk kurallarında kullanılacak olan Peel token, aynı zamanda oyun içi işlem ücretlerini de ödemeye yarıyor.

IFO DETAYLARI

PancakeSwap’ın topluluk oylamasına sunduğu Meta Apes uygulaması, 1.453.411,8 kullanıcı tarafından IFO için uygun görüldü ve evet oyu aldı. Topluluğun %92‘sinin onayladığı ve PancakeSwap üzerinden gerçekleşecek IFO’nun satış detayları aşağıdaki gibi:

Satış başlangıç zamanı: 4 Ağustos 2022, TSI 14.00
Satış bitiş zamanı: 4 Ağustos 2022, TSI 15.00
Toplanacak miktar: 2.000.000 dolar değerinde CAKE
Satılacak tokenlar: 50.000.000 PEEL (toplam PEEL arzının %5’i)
Token başına fiyat: 1 PEEL = 0.040 USD
Token Arz Programı: %30‘unun kilidi satış bitiş saatinde (TSI 15.00) açılır, kalan %70‘i ise 90 gün boyunca blok blok serbest bırakılır.

PancakeSwap üzerinden IFO’lara nasıl katılabileceğinize dair detaylı haberimize bakabilirsiniz:

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!