Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pantera Capital CEO’su: Bitcoin Bir Seri Katil!

ABD içerisindeki ilk kripto para hedge fonlarından birisi olan Pantera Capital‘in CEO’su Dan Morehead, geçtiğimiz günlerde BNN Bloomberg ile yaptığı röportajda, Bitcoin ve son dönemdeki gelişmeler hakkında konuştu. Bunun yanı sıra mevcut finansal sistemdeki problemlerin Bitcoin ve diğer kripto para birimleri ile aşılabileceğini de aktaran CEO, röportaj içerisinde Bitcoin hakkında da çarpıcı bir açıklamada bulundu.

İlk olarak kripto para sektörünün neden hala ilgiye değer olduğuna değinerek söze başlayan Morehead, dağıtık teknolojilerin birer ”katil” olarak kategorize edildiğini ve Bitcoin’in de ”seri bir katil” olduğunu vurguladı. CEO söz konusu açıklamasına rağmen lider kripto para biriminin şu an ”çok iyi” olmadığını ancak sınır ötesi para hareketlerinde mükemmel kullanım olanaklarına sahip olduğunu ifade etti.

”Bitcoin, özellikle değer kaybeden bir para birimine sahip veya çok popüler olan sermaye kontrollerinin var olduğu ülkede yaşıyorsanız, varlığınızı depolamak için mükemmel bir yol. Bu yüzden BTC bazı şeylerde oldukça iyi. BTC önümüzdeki yıllarda, bir bardak kahve almak için kullanılacak olsa da, şu an için sınır ötesi para hareketleri için oldukça iyi.”

Bitcoin’in kendi ülkesinden başka yerde yaşayan göçmenler için özellikle ailelerine para göndermek için çok iyi olduğunu vurgulayan Morehead, kripto para kullanımının geleneksel havale yöntemlerine ve ücretlerine kıyasla, ”neredeyse bedava ve çok önde” olduğunu da iletti.

Ünlü CEO, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin özellikle para transfer işlemlerinde mevcut finansal sistemin açıklarını doldurabileceğine inanmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment