Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pantera Capital CEO’su: Bitcoin Satın Almanın Tam Zamanı!

Son Bitcoin fiyat olayları size ”Bitcoin artacak galiba ya” mı dedirtti? Bir kripto para birimi serbest fon yöneticisine göre, zaten tam olarak böyle demeniz gerekiyor.

Almak İçin Tam Sırası

San Fransisco merkezli blockchain yatırım firması Pantera Capital’ın CEO’su Dan Morehead’e göre, önceki günlerdeki Bitcoin’in dibi görmesi ve piyasadaki fiyat düşüşüne meyilli olduğu o kara günler artık geride kaldı.

Morehead, CNBC’nin ”Fast Money” programına yaptığı açıklamada, piyasadaki baskın kripto para birimi olan Bitcoin’in, firmasının iş hayatına atıldığı 5 yıl süresi boyunca yıllık olarak %165 oranında bir büyüme oranına sahip olduğunu belirtti. Buna ek olarak gözüne takılan bir teknik göstergeyi de izleyenlerle paylaştı.

”Böyle inanılmaz bir oranda büyüyen bir şey çok nadiren 200-günlük dibi görme olayı gibi süreçler yaşar. Ve böyle olduğunda emin olun ki yatırım yapmanın tam zamanıdır.”

Morehead ayrıca bunun birazcık da sağduyu olduğunu ve böyle iyi bir fırsatı görmek için Kayserili olmaya gerek olmadığını da belirtti.

”Yüksek olduğu zamanların ortalamasına oranla %65 düşüşte ve bu fırsat çok sık ayağınıza gelmez.”

Sadece 2018 yılında bile bitcoin tahmini olarak %40 düşüş yaşayıp bazı işin-ehli yatırımcıların bu olaya ”yılın indirimi” demesine neden oldu.

Gündemi yakından takip eden çoğu kullanıcının da bildiği üzere Morehead’in Bitcoin hakkında çok uzun bir iyimser piyasa yorumu bulunmakta.

Pantera Capital’in CEO’su şubat ayında yaptığı açıklamada, kurumsal yatırımcıların kripto para birimi piyasasına çok nadiren dahil olduğunu ve bu sayede gelişim ve ilerleme için çok fazla alan bıraktıklarını belirtti.

”Kurumsal yatırımcıların bu piyasaya girmesi konusunda ”öyle bir” istek var ki,  ortada kimsenin istemediği yarım trilyon dolarlık bir mal varlığı öylece yatmakta. Bu eşine çok az rastlanan bir durum. Bu ayrıca, geri kalan finans piyasalarıyla %0.1’i gibi bir ilişkiye sahip. […] Bitcoin hala kurumsal yatırımcılar tarafından o kadar az alınma oranına sahip ki, bir bakıma kendi yağında kavruluyor denilebilir.”

Dan Morehead ayrıca, 2018 yılı için 20.000 dolarlık Bitcoin fiyatı planları yaptığı sırada, Nisan ayındaki haber bülteninde müşterilerine ”zamanlama hakkında bugüne kadar hiç böyle sağlam bir kanıda olmamıştım” sözlerini aktardı.

Sizce Bitcoin dibi gördü mü? Veya hala düşecek bir yer olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yorumlarınızda bizimle paylaşın!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment