Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paribu’dan Esrarengiz Paylaşım: Yeni Fan Token mı Geliyor?

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası Paribu sosyal medya üzerinden yaptığı “yarın” paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Paribu, 19 Eylül’de resmi sosyal medya hesabından “Şşş… 1,2,3” notu ile “Yarın” görseli paylaştı. Yaptığı paylaşım futbol camiasında yakından bilinen bir tezahürata gönderme olabileceğinden “Yarın” görseli ile aktarılan gelişmenin futbol hakkında olabileceği düşüncelerine yol açtı.

Son birkaç aydır Türk borsaları attıkları adımları “fan token” ağırlıklı gerçekleştiriyor. Borsaların fan tokenlar konusunda attığı farklı adımlar ve stratejiler bulunuyor. Örneğin Bitexen Türkiye’nin birçok farklı spor takımı için fan tokenlar çıkarırken, Bitci de benzer bir yol izlemiş, Paribu ve Icrypex ise yalnızca tek bir takımın fan token’ını piyasaya sürmüştü. Öte yandan fan token konusunda en çekimser davranan BtcTurk ise son dönemde yaptığı fan token listelemeleri ile bu furyaya dahil oldu. Bu konuda uzun zamandır yeni bir adım atmayan isim yine Paribu’ydu.

Beşiktaş Fan Token mı geliyor?

Atılan paylaşım ile birlikte fan tokenlar konusunda en son gerçekleştirdiği büyük adım Fenerbahçe Token’ı piyasaya sürmek olan Paribu’nun yeni bir fan token mı çıkaracağı merak konusu oldu. Bu token için ise 4 büyüklerden fan token’ı bulunmayan tek takım olan Beşiktaş akıllara geldi.

Bir fan token piyasaya sürmenin dışında Paribu futbol ile ilgili sponsorluk açıklamasında bulunabilir. Bunun dışında konuşulan ihtimaller arasında ise yeni fan token listelemesi yapabileceği yönünde oldu. Paribu’nun sloganı da olan “Yarın” ibaresi ile paylaşılan görselin arkasında yatan gerçek sebebi yarının dünyasında öğrenebileceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!