Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Altcoin Yeni Airdrop Duyurdu! İşte Detaylar!

Popüler Ethereum’un katman-2 protokolü (L2) Optimism (OP), yeni airdrop duyurusu yaparak üçüncü dağıtımını tamamladığını açıkladı.

Optimism topluluk üyeleri için üçüncü airdrop etkinliğine dair detayları paylaştı. Ekip tarafından yapılan resmi açıklamada, toplamda 31.870 adrese yaklaşık 26 milyon dolar değerinde 19,4 milyon OP dağıtıldığı beyan edildi. Airdrop işlemi 18 Eylül Pazartesi günü başladı ve aynı gün tüm dağıtım işlemi tamamlandı.

Açıklamada airdrop kriterlerine uyan ve bu doğrultuda hak kazanan kullanıcıların ortalama 870 dolar aldığı belirtilirken kullanıcı başına düşen OP miktarının kriterlere bağlılık oranında değiştiği vurgulandı.

Ekip üçüncü airdrop dağıtımının 20 Ocak – 20 Temmuz 2023 tarihleri ​​arasında OP aracılığıyla topluluk tekliflerinde oy kullanmış ve OP varlıklarını delege ederek ağın güvenliğine ve akışına katkıda bulunmuş kullanıcılara yapıldığını belirtti.

Airdrop kriteri olarak minimum seviye delege edilen OP miktarı çarpı gün sayısı üzerinden 18 bin birim olarak belirlendi. Belirlenen tarihler arasında 100 gün boyunca en az 180 OP delege eden kullanıcılar airdrop’a hak kazanmış oldu. Öte yandan yine belirlenen tarih aralığında en az 1 topluluk teklifinde oy kullanan kişilerin ödül oranı iki kat çarpan üzerinden hesaplandı. Yapılan açıklamaya göre adaletli bir dağıtım için bir kullanıcı maksimum 10 bin OP alacak şekilde sınırlama getirildi.

Söz konusu üçüncü airdrop için herhangi bir “claim (talep)” sayfası bulunmazken hak eden kullanıcıların hesabına otomatik olarak gönderim işlemi gerçekleştirildi.

Optimism geçtiğimiz günlerde yaptığı bir duyuruda geçtiğimiz yıl başlayan airdrop için hak kazandığı halde talep etmeyen kullanıcıların hesabına milyonlarca OP gönderildiğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!