Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paris Saint-Germain’den (PSG) NFT ve Metaverse Hamlesi: Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

Dünyaca ünlü Fransız futbol kulübü Paris Saint-Germain FC (PSG), NFT ve metaverse alanında ticari marka başvurusunda bulundu.

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi (USPTO) lisanslı ticari marka avukatı Mike Kondoudis, 21 Mart tarihinde Twitter üzerinden yaptığı gönderide Paris Saint-Germain‘in NFT ve metaverse ile ilgili 16 Mart tarihinde yaptığı ticari marka başvurusunu takipçileriyle paylaştı.

Kondoudis, paylaşımına göre Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe gibi dünyaca ünlü futbol yıldızlarının forma giydiği PSG‘nin ticari marka başvurusu NFT destekli multimedya, kripto cüzdanları, kripto para birimi işlemlerini yönetme ve sanal giyim, spor malzemeleri ve elektroniği kapsıyor.

Washington DC merkezli avukat Kondoudis, konuyla ilgili yaptığı bir basın açıklamasında;

Dünyanın en tanınmış futbol kulüplerinden biri olan Paris Saint-Germain’in adına ve markasına verilen değer büyüktür. Bu dosyalama, metaverse dünyasına girerken markayı korumak için atılan bir sonraki mantıksal adımı temsil eder.

ifadelerine yer verdi.

Başvurunun son zamanlarda metaverse dünyasına girmek için girişimlere başlayan diğer profesyonel spor markalarının başvurularını takip ettiğini söyleyen Kondoudis, “Açıkçası, PSG metaverse’ün potansiyelini görüyor ve hakim olabileceği bir sanal ekonomi için markasını hazırlıyor.” dedi.

Kondoudis ayrıca  profesyonel spor endüstrisindeki NFT, metaverse, sanal ürün ve hizmetler için ticari marka başvurularının önümüzdeki on iki ay içinde artmasını beklediklerini dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!