Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paxos, ONT Ağında 100 Milyon Dolarlık Stabil Kripto Para Üretecek

Stabil kripto para projesi Paxos, Ontology ile bir anlaşma imzaladı ve Ontology ağının token standardında olan 100 milyon dolarlık stabil kripto para üreteceklerini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, bir dolara fikse olan stabil kripto para PAX’ın, Ethereum ağına ek olarak Ontology ağında da fonksiyon göstereceği ifade edilirken, konuyla ilgili bir açıklama yapan Ontology kurucu ortağı Andy Ji, bu anlaşmanının iki taraf için de çok önemli olduğunu belirtti.

Ji, Paxos’un kurumsal yatırımcılar için önemli bir fırsat sunduğunu ifade ederken, projeyi Ontology ağına geldiği için de kutladı ve şunları ekledi:

”PAX’ın Ontology ağında da fonksiyon gösterecek olması, gerçekten de çok önemli. Bu sayede ağımızda gerçeklelen iş çözümlerine bir yenisini daha eklemiş olacağız. Kurumsal yatırımcılar için tamamen regüle ve KYC – AML süreçlerini tamamlamış bir projenin ağımızda olması, bize büyük bir değer katacak. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”

Bu anlaşma, Bitfinex ve Tether üzerinde yaşanan gelişmelerin arefesinde gelmesi ile de bir başka önem taşıyor. Tether’in yaşadığı sorunlardan ötürü USDT’nin market payını almak ve ona rakip olmak isteyen stabil kripto para projeleri de gaza basmış durumda.

Daha önce ERC 20 odaklı bir token standardına sahip olan PAX, bundan sonraki dönemde ERC 20 standardına ek olarak Ontology ağının token standardı olan OEP-4 formatında da arz edilmeye başlanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment