Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee: Türk Lirası’ndaki Değer Kaybı, Bitcoin Fiyatını Arttırabilir

Kripto para sektörünün en fazla dikkat çeken isimlerinden birisi olan Tom Lee, yeni açıklamalar yaptı. CNBC’de katıldığı Futures Now programında kripto para sektöründe yaşanan son gelişmeleri değerlendiren Lee, daha önceki dönemlere göre Bitcoin’de artış yaşanacağı hissiyatının kendisinde çok daha güçlü olduğunun altını çizdi.

Bitcoin fiyatı için kendi yaptığı parametrelerin ve grafiklerin hep olumluya işaret ettiğini ifade eden Lee, şunları söyledi:

”Dürüst konuşmak gerekirse, bir önceki yıl, kripto para sektörü için tam anlamı ile bir fiyaskoydu. Ancak şu anda toparlanma emarelerini görmek mümkün. Biz de bir süredir artık boğa sezonunun geleceğini söylüyorduk. Artık gördüğümüz veriler, yavaş yavaş bir boğa sezonunun içine girdiğimizi doğruluyor. O yüzden, BTC’de yaşanacak potansiyel artışlara karşı inancım hiç olmadığı kadar artmış durumda.”

Başarılı isim, Bitcoin’de artışın yaşanabileceğini kendisine gösteren bazı verileri de paylaştı. Buna göre grafik ve teknik analizde görülen olumlu gelişmelerin yanı sıra, kullanıcı başına gelen trading hacimlerinde yaşanan artışı da dikkat çekti. Aynı zamanda kurumsal yatırımcıların Bitcoin ve kripto paralara son dönemde ciddi bir ilgi duymaya başladığının da altını çizen Lee, aynı zamanda Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybının da Bitcoin fiyatı için olumlu etki yapacağının altını çizdi.

Lee, şöyle konuştu:

”Türk Lirası’nda ciddi bir enflasyon sorunu var ve Venezuela’da olanları da görüyorsunuz. O sebeple Bitcoin’in işlem sayıları artıyor, bu da kripto paralar için iyi bir şey.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment