Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Binance, Cosmos’u Listeleyeceğini Açıkladı!

Binance’den yapılan açıklamada son dönemin en fazla dikkat çeken kripto para projelerinden birisi olan Cosmos’un, platformda listeleneceği açıklandı. Borsadan yapılan resmi açıklamada 29 Nisan tarihinden itibaren ATOM kısaltması ile borsada listelenecek olan koinin trading işlemlerinin başlayacağı belirtildi.

Binance, ATOM için ilk aşamada üç farklı trading paritesi yaptı. Buna göre traderlar, ATOM / BNB, ATOM / BTC ve ATOM / USDT paritelerinde işlem yapma şansına sahip olacak. Binance CEO’su Changpeng Zhao, ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Bu proje, herhangi bir borsada listelenmek için konuşmayı dahi istemedi. Onların teknoloji ekibinin üyeleri ile yakın ilişkilerimiz var ve biz de listelemeye karar verdik. İyi ve katma değer üreten teknolojiler kazanacak!”

Binance, aynı zamanda Cosmos’dan listeleme ücreti almadığını da yaptığı açıklama ile ifade etti. Bu haber, ATOM fiyatında da ciddi bir sıçramaya yol açtı. Öyle ki, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda, Coin Market Cap verilerine göre yüzde 25’lik bir artış yaşadı ve değerini 4,36 dolara kadar çıkarmayı başardı. Bitcoin karşısında da yüzde 23,58’lik bir değer artışı yaşayan proje, yatırımcılarını da memnun etti.

Coin Market Cap listesinde an itibariyle 1806. sırada yer alan projeinin 24 saatlik işlem hacmi ise 9000 BTC’ye yaklaşmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment