Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PayPal Kripto Paraları Uçuracak: Yeni CEO 10 Yıllık Bitcoin Yatırımcısı!

Stablecoin’i PYUSD’yi yakın zamanda piyasaya süren PayPal, Bitcoin yatırımcısı yeni CEO’sunu duyurdu.

Çıkardığı stablecoin ile kripto para piyasasına bomba gibi giren PayPal, 10 yıldır Bitcoin yatırımcısı olan Alex Chriss’i CEO yapıyor. PayPal 14 Ağustos tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, şirketin eski CEO’su Dan Schulman’ın görevini devralacak ismi bildirdi. Şirketin yeni CEO’sunun Alex Chriss olacağı söylendi.

Verilen bilgilere göre Chriss 27 Eylül tarihinden itibaren ödeme hizmetleri devinin CEO’luk koltuğuna oturacak. Geçmişte sonuna kadar görevinden ayrılmayı planladığını söyleyen Schulmann ise bu yılın önümüzdeki yılın mayıs ayına kadar PayPal’de direktör olarak görev yapmaya devam edecek.

Chriss konu hakkında yaptığı yorumda, görevi Schulmann’dan almaktan gurur duyduğunu ve şirketi mevcut birikimin üzerine koyarak daha ileriye götürme fırsatına sahip olduğu için heyecan duyduğunu belirtti.

PayPal geçtiğimiz günlerde kripto para ihraççısı Paxos Trust Company ile birlikte Ethreum (ETH) ağı üzerinde PYUSD isimli stablecoin’ini çıkarmıştı. Şirket ayrıca şartlar ve koşullar metninde yaptığı değişiklikle yine Paxos iş birliğinde Cryptocurrencies Hub isimli bir kripto para platformu çıkaracağını bildirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!