Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PayPal Kurucusunun Desteklediği Kripto Para Yatırım Fonu 45 Milyon Dolar Topladı

Kripto paralar her ne kadar son birkaç aylık dönemde hiç iyi bir performans göstermese de, genel manada bu alanda faaliyet gösteren firmaların sayısının arttığını görmek mümkün. Bu alanda aktif olan iş kollarından bir tanesi de elbette ki yatırım firmaları.

Bu firmaların başında gelen ve son dönemde iyi bir çıkış. yakalayan 1Confirmation firması da, ikinci yatırım turunda toplamda 45 milyon dolarlık bir fonu toplamayı başardı.

Yatırıma katılan kişiler arasında son derece ünlü ve güçlü isimleri de görmek mümkün. Buna göre, PayPal kurucu ortağı Peter Thiel, ünlü iş adamı ve NBA takımlarından Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban ve Andreessen Horowitz yatırım ortaklığı kurucusu Marc Andreessen de bu alanda yatırım yapan kişiler arasında yer aldı.

Bu yatırımlar ile birlikte, 1Confirmation şirketinin toplamda kripto paralara ve bu alanda faaliyet gösteren girişimlere yatırım yapmak için toplamda 75 milyon doları oldu.

Firmanın gelecek dönemde bunu nasıl kullanacağı ve hangi alanlarda faaliyet gösteren firmalara bu fonları göndereceği de büyük bir merak konusu oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment