Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paypal ve Galaxy Digital Önderliğinde Kripto Startup Projesine 20 Milyonluk Yatırım

Kripto para protokolleri için otonom güvenlik sistemleri sunan Chaos Labs, Galaxy Digital ve Paypal’ın yönettiği yatırım turunda 20 milyon dolar topladı.

Chaos Labs 21 Şubat tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda, Galaxy Digital ve Paypal Ventures tarafından yönetilen bir tohum finansman turunda 20 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Şirket alınan finansmanın ürün geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesinde kullanılacağını açıkladı.

Alınan bilgilere göre DeFi protokolleri için özelleştirilebilen, otomatikleştirilebilen ve tehdit önleme özelliğine sahip bir güvenlik platformu olan ürünün mevcut piyasa koşullarından bağımsız olarak güvenlik simülasyonları uygulama teknolojisi sayesinde protokoller sürekli olarak test edilebiliyor. Şirket, güvenlik ürünleri ile birlikte DeFi protokollerinin güvenli ve istikrarlı kalmasını sağlarken sermaye verimliliğinin de korunmasını amaçladığını belirtti.

Chaos Labs CEO’su Omer Goldberg basın açıklamasında, protokollerin Chaos Labs’te sistemlerinin istismarlara ve beklenmedik volatiliteye karşı güvenli olup olmadığını doğrulamaları için düzenli olarak risk testleri yapmalarını beklediklerini belirtti.

Galaxy Digital ve Paypal Ventures’in liderliği aldığı yatırımcı ekibinde, Polygon (MATIC) ve Avalanche (AVAX) gibi lider blockchain şirketlerinin yanı sıra Itay Malinger ve Naval Ravikant gibi bireysel melek yatırımcıların da yer aldığı görüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!