Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PayPal Yöneticisi: Bitcoin 1 Milyon Dolara Çıkabilir!

Bitcoin ve birçok diğer kripto para birimi ödeme devi PayPal‘a rakip olsa da, ünlü firmanın yönetim kurulunda yer alan yöneticilerden birisi Bitcoin’in geleceği hakkında oldukça umut dolu açıklamalara imza attı.

Kripto para depolama hizmeti sunan en büyük firmalardan birisi konumundaki Xapo‘nun da kurucusu ve CEO’su olan Wences Casares, Kana and Katana isimli blog tarafından yapılan bir röportajda, yeni gelişmekte olan bu kripto para biriminin ve teknolojinin birçok portföyde en azından %1’lik bir dilime sahip olması gerektiğini ifade etti.

Geçmişte de Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için olan desteğini açıkça dile getiren Casares, bu seferki açıklamasında Bitcoin’in başarılı olması durumunda 7 ile 10 yıllık bir süre içerisinde birim fiyat açısından 1 milyon doları aşabileceğini düşündüğünü ifade etti:

”Benim subjektif görüşüme göre, bunun başarılı olma şansı en azından %50. Eğer Bitcoin başarılı olabilirse, 1 BTC 7 ile 10 yıl arasında 1 milyon dolardan daha değerli olabilir.”

Lider kripto para birimi Bitcoin 10 yılı aşkın süredir hizmet vermeye devam ediyor ve bu vakte kadar ağda 401,585,163 adet işlem gerçekleşti. Basın saatine göre 5.181 dolardan kendisine alıcı bulan BTC, 2017 yılının Aralık ayında 20.000 dolar civarına kadar çıkmış olsa da, buradan 3.000 dolarlara kadar gerilemiş ancak hayatta kalmayı ve Nisan ayının başlarında kendisini tekrardan 5.200 dolara atmayı başarmıştı. Sadece çizilen bu grafik bile BTC’nin yeni gelişmekte olan bir varlığa göre ne kadar inatçı olduğunu gözler önüne serebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment