Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pepe Balinasından 3 Günde 1,3 Trilyonluk Alım: Büyük Hareket Mi Geliyor?

Anonim bir balina, sadece üç gün içerisinde yaklaşık 1,3 trilyon popüler meme coin Pepe (PEPE) alımı yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Balinaların PEPE alımı hız kesmeden devam ediyor. Anonim bir balina, sadece üç gün içinde yaklaşık 1,61 milyon dolar değerinde 1,29 trilyon PEPE satın aldı. Balinanın tek seferde Wintermute Trading’den 604 bin dolar değerinde 486 milyar PEPE alması dikkat çeken bir diğer nokta oldu.

Kısa süre içerisinde yaşanan bu denli büyük satın alımlar kripto para topluluğu arasında spekülasyonlara da yol açtı. En dikkat çeken spekülasyon konusu ise olası bir “Insider trading” vakasının yaşandığına dair öne sürülenler argümanlardı. Söz konusu iddialar akıllara PEPE’de yakında büyük bir hareket mi geliyor sorusunu getirdi.

Öte yandan 9 Ağustos günü Lookonchain tarafından sağlanan verilerde bir balinanın 1 milyon USD Coin (USDC) karşılığında 0,000001239 dolardan 807 milyar PEPE satın aldığını ortaya koymuştu. Balinaların son dönemdeki PEPE merakının sonucunda neler yaşanacağı merak konusu oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,4 değer kaybeden PEPE, yazım esnasında 0,00000124 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!