Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PEPE Coin İçin Endişelendiren Gelişme! PEPE Alternatifi Bu Coinler 10x Yapabilir

Meme coin çılgınlığı denilince ilk akla gelen kripto para birimlerinden olan Pepe coin (PEPE), geçtiğimiz günlerde yüzde 50’nin üzerinde artarak 0,0000118 dolar direncini test etse de bu seviyeyi aşamadı. Bir hafta içerisinde yüzde 50’dan fazla artan PEPE, Bitcoin’den daha iyi performans göstermesine rağmen önemli bir bariyeri geçmeyi başaramadı. 

Reddedilme işaretleri gösteren PEPE’nin beklenen seviyelere gelmesi için ayıların yoğun bir çalışma yapması gerekiyor. Bu yazı yazıldığı esnada 0,00001078 dolardan işlem gören PEPE’nin CoinMarketCap grafiğine baktığımızda, son 1 aylık zaman diliminde yüzde 85 üzerinde artış görüyoruz. Ancak 7 günlük grafikte PEPE, yalnızca yüzde 6’ya yakın yükseliş gösteriyor. 

Önemli destek noktalarından olan 0,00000670 doların altında bir kapanışın yatırımcılar için tehlike sinyali olduğu belirtiliyor. PEPE’nin bu seviyenin altına düşmesi durumunda daha ağır düşüş hareketlerinin tetiklenmesi ve daha büyük bir düşüşün söz konusu olması ihtimali yatırımcıları endişelendiriyor. Söz konusu bir gerileme sonrasında fiyatın, 0,00000480 dolar desteğine doğru gerilemesinden korkuluyor. 

PEPE’nin beklenen performansı gösterememesi sonrasında yatırımcılar, PEPE alternatifi coin projelerine yöneliyor. Bir zamanlar PEPE’nin kazandırdığına benzer şekilde 10x yapacak kripto coin arayışı giderek kızışıyor. 

Yatırımcılar, viral popülerlik temalı projeler yerine işlevselliğe de önem veriyor. Sadece topluluk desteğiyle hareket eden meme coinler yerine gerçek bir sorunu çözen kripto projeleri ön plana çıkıyor. 

Son günlerde adından sıklıkla bahsettiren girişimler arasında öğrendikçe kazandırmayı amaçlayan 99Bitcoins ve VR destekli kripto platformu 5SCAPE üst sıralarda konumlanıyor. Gelin hep birlikte bu iki projenin kripto topluluğuna vaatlerine göz atalım. 

Öğren Kazan Temalı 99Bitcoins 1,5 Milyon Dolar Topladı

Kripto meraklılarını merkezine alan ve öğrendikçe kazandırmayı hedefleyen 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızlı artıyor. Kripto öğrenmeyi demokratikleştirmek için yola çıkan 99Bitcoins ön satışında şu ana kadar toplanan fonlar 1,5 milyon dolara ulaşıyor. 

Kripto analistler ve uzun süredir sektörde olanlar kripto evreninin dört bir yanını adı gibi biliyor olsa da bu dünyaya adım atmaya çekinen çok sayıda potansiyel yatırımcı bulunuyor. Kripto ekosistemine girmek isteyenlerin merak ettiği soruları yanıtlama misyonuyla geliştirilen 99Bitcoins, yenilikçi Öğren-Kazan mekanizması ile dikkat çekmeyi başarıyor.

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ancak yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformu olan 99Bitcoins, bilgiyi ödüllendirmek istiyor. Topluluk odaklı bir yaklaşıma sahip proje, indirimli ön satışından benzersiz airdrop etkinliğine, staking özelliğinden düşük ön satış fiyatlarına kadar her aşamada bu yaklaşımı vurguluyor. 

Proje ekibi, indirimli fiyatlardan 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılar için bir ön satış etkinliği düzenliyor. 99BTC ön satışı, aşamalı olarak yatırımcılarla buluşuyor. Erken yatırımcıların borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç elde ettiği ön satışın mevcut aşamasında 99BTC token, 0,00105 dolardan satılıyor. 

Ön satış etkinliği ile düşük fiyatlardan 99BTC token satın almanın haricinde yatırımcılar, 99 bin 999 dolarlık BTC airdrop’undan da faydalanabiliyor. Etkileşimli görevlerin her birini tamamlaması karşılığında yatırımcılar 1 giriş hakkı elde ediyor ve 99 şanslı kişiden biri olma fırsatı yakalıyor.

Proje ekibinin topluluğu teşvik etmek için devreye aldığı staking mekanizması, pasif gelir elde etme imkanı sunuyor. 99BTC token satın alan yatırımcılar, tokenlerini yüksek APY’ler ve staking ödülleri karşılığında kilitlemeyi seçebiliyor.

Öğren-Kazan özelliği ve airdrop etkinliği ile dikkat çeken 99Bitcoins satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak ön satışa katılabiliyor.

Ethereum Tabanlı VR Platformu 5thScape 6 Milyon Doları Aşıyor

AR ve VR ekosisteminde devrim yapmaya hazırlanan 5thScape projesinin ön satış etkinliğinde toplanan fonlar 6 milyon doları aşıyor. İndirimli fiyatlardan 5SCAPE token satın almak isteyen yatırımcılar için düzenlenen ön satış, emin adımlarla borsa listelemelerine doğru ilerliyor. 

Ön satıştaki 5SCAPE tokenden güç alan platform, birinci sınıf VR içeriklerinin yanı sıra çeşitli oyunlar, kulaklıklar, oyun koltukları ve geliştirici kaynakları da dahil olmak üzere AR ve VR ekosistemindeki yenilikçi ürünleri katılımcılarla buluşturmayı amaçlıyor. 

Oyuncuların yanı sıra geliştiricileri de unutmayan proje ekibi, oyun satışı ve 5thScape Geliştirici Merkezi sayesinde geliştiricilerin 5SCAPE token kazanmasına olanak tanıyor. 

Artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) teknolojilerini kripto ekosistemiyle bir araya getiren 5SCAPE token ön satışı aşamalı ilerliyor. Aşamalı fiyat stratejisi, erken yatırımcıların potansiyel kazanç oranını artırıyor. 

Mevcut aşamada token fiyatı, 0,00327 dolar olarak belirleniyor. Ön satışın tamamlanması sonrasında gerçekleşecek borsa listelemelerinde fiyatın 0,01 dolar olacağı ifade ediliyor. Bu hesaba göre mevcut aşamada 5SCAPE token satın alan yatırımcılar, sonraki aşamaya göre yüzde 14,98 oranında karlı bir yatırım yapmış oluyor. Listeleme esnasındaki kazanç ise yüzde 205,81 oranıyla yatırımcıları cezbediyor. 

5thScape token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, MATIC, BNB, USDT veya kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!