Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peter Brandt Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Yatırım Tavsiyesi Verdi!

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, kripto para piyasasındaki hızlı bir şekilde para kazanma ve kaybetme döngüsüne değinirken kendi deneyimlerinden örnek verdi.

Peter Brandt 24 Ocak tarihli gönderisinde, yatırımcılar için önemli olabilecek tavsiyelerde bulundu. Vadeli işlem piyasalarında uzun süredir faaliyet gösterdiğini belirten deneyimli isim, hızlı kazanıp aynı hızda kaybeden yatırımcıları uyardı.

Kripto para piyasasını örnek gösteren deneyimli isim, böyle bir piyasada hızla tonlarca dolar kazanan yatırımcıların yanlış strateji yüzünden kazandıkları her şeyi kaybettiklerini ifade ederek çoğunun başarılı olmaya yetecek kadar deneyim sahibi olmadan önce yok olduğunu vurguladı.

Kendisinin de bu işe ilk başladığı zamanlarda birkaç kez tüm cüzdanlarını tasfiye ettiğini işaret ederek gerçek anlamda kazanmaya başlamak için en azından 3 yıl boyunca para kaybederek deneyim kazanmak gerekebileceğini söyledi:

Piyasa spekülasyonu işinde ÇOK talihsiz bir gerçek var. Hızlı bir şekilde (kriptoda olduğu gibi) tonlarca dolar kazanan insanlar kötü alışkanlıklar geliştirir ve genellikle şans eseri kazandıkları her şeyi kaybederler. başarılı olmaya yetecek kadar deneyim sahibi olmadan önce yok oluyorlar. Beğenin ya da beğenmeyin, başarılı olmaya kadar öğrenmeden önce 3 ila 5 yıl boyunca tokatlanmak gerekiyor. Bende yatırım hayatımın ilk birkaç yılında üç veya dört hesabımı patlattım. Başka bir gelir kaynağına sahip olacak kadar şanslıydım, yoksa tarih olurdum.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!