Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peter Brandt, Parabolik Yükseliş Tezinde Israrlı

Kripto para sektörünün en ünlü analistlerindne birisi olan ve ortaya attığı parabolik yükseliş tezi son derece yüksek bir oranda kabul gören Peter Brandt’tan yeni açıklamalar geldi. Bitcoin’in kurulduğu günden bu yana parabolik bir gidiş yaşadığını ifade eden Brandt, daha önce yaptığı bir değerlendirmede, bu parabolik gidişin devam etmesi durumunda lider kripto para biriminin 2022’de 60 bin doları bulabileceğini iddia etmişti.

Brandt, daha sonra Twitter üzerinde bir analist ile konuştu ve ilginç fikirler ortaya attı. Parabolik yükseliş sürecinin şu anda devam ettiğini ifade eden Brandt, buna karşın grafiğin matematiksel standartlara karşı gelmemesi gerektiğini de aktardı. Bitcoin’in önümüzdeki dönemde parabolik banttan çıkması durumunda, yüzde 80’e varan bir başka düzeltme daha yaşamasının ihtimal dahilinde olduğunu da ifade eden başarılı isim, bu konuda da uyarılar yaptı.

Bir süredir düşüş paterni gösteren ve 13 bin dolara kadar çıktıktan sonra sert bir şekilde düşüş yaşayan Bitcoin ise, öte yandan şu an için 10 bin 500 dolara kadar geriledi. Bu gidişin devam etmesi durumunda Bitcoin’de düşüş sancısının daha da sert bir şekilde hissedilecek olması da muhtemel. Yeni gelişmeleri de bu süre içinde merakla bekliyor olacağız…

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment