Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peter Schiff’e Gönderilen Bitcoin Miktarı 2100 Doları Aştı

Altın boğası Peter Schiff, dönem dönem Bitcoin’e karşı yaptığı sert eleştrilerle biliniyor. Dün itibariyle bir açıklama yapan ve elinde 100 dolarlık Bitcoin bulunduğunu ifade eden başarılı isme yaptığı bu açıklamanın ardından yüksek miktarlarda Bitcoin gönderilmişti. Dün itibariyle 500 dolara varan Schiff’in Bitcoin varlığı, kripto para sektörünün devreye girmesi ile birlikte, 2100 dolara kadar çıktı.

Morgan Creek Digital adlı kripto para yatırım şirketi kurucusu olan Anthony Pompliano, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Schiff’ten cüzdan adresini paylaşmasını isterken, başarılı ismin paylaşmasının ardından hesabına adeta Bitcoin yağdı.

Schiff bu olay üzerine yaptığı açıklamada Bitcoin ile ilgili olarak yorumlar yaptı ve şunları söyledi:

”Gerçekten bu gönderilen parayı nasıl reddeceğimi dahi bilmiyorum. Bunu yapıp reddetmek istesem de bunu yapamıyorum, para gelmeye devam ediyor. İnanın şu anda ne yapacağımı şaşırdım.”

Schiff daha sonra şu açıklamalar ile devam etti:

”Gerçekten bana istediğiniz zaman Bitcoin göndermeniz çok havalı ve güzel bir şey. Bunu elbette her zaman için kabul etmişimdir. Bunu aldığım zaman istediğim bir başka kişiye dahi rahatlıkla gönderebiliyorum. Bu da güzel bir şey.”

Ancak Schiff yine de Bitcoin’e taş atmayı ihmal etmedi ve esas sorunun gönderdiği şeyin hiçbir değeri olmaması olduğunu da ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment