Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether CTO’sundan, Stabil Kripto Para ile İlgili Endişelere Yanıt

Kripto para sektörünün belki en tartışmalı ögelerinden birisi olan Tether, bir kez daha gündemi meşgul ediyor. Bitcoin’in son dönemde yakaladığı çıkış ile birlikte yeniden gündeme gelen Tether ve onun arz ettiği stabil kripto para USDT, yeniden şüpheci yaklaşımın öznesi haline gelirken, konuyla ilgili bir açıklama yapan Tether CTO’su Ben Di Francesco, ünlü kripto para yatırımcısı Anthony Pompliano’ya konuştu.

Başarılı isim, son dönemde Tether’in birbiri ardına piyasaya yüksek miktarlarda USDT arz etmesi ile ilgili olarak açıklamalar yaparken, bu arzların tamamen kullanıcı isteği ve talebi doğrultusnda olduğunu söyledi. Bilindiği gibi daha önce, Tether’in bu USDT basma işlemini Bitcoin’i yapay bir şekilde arttırmak için kasıtlı bir şekilde yaptığı ifade edilmişti.

Bu konuya açıklık getiren başarılı yönetici, şunları söyledi:

”Bizim USDT basmamız ve piyasaya sürmemiz tamamen artan kullanıcı talebi ile ilgili bir şey. Bizim yaptığımız şeyin Bitcoin fiyatı ile oynamak gibi bir amacı olamaz. Bu yönde atılan tweetler ve yapılan yorumlar gerçeği yansıtmıyor. Sadece ve sadece kullanıcıların talebinin artması sebebiyle biz bu tarz bir arz işlemi yapıyoruz. Bizimle Bitcoin fiyatı arasında bağ kurmak isteyenler yanlış bir şey yapıyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment