Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peterson: Bitcoin Fiyatı İki Haftaya 11 Bin Dolar

Metcalfe modelini kullanan Timothy Peterson Bitcoin fiyatı ile ilgili iddialı bir yorum yaptı. Peterson bir süredir 10 bin 500 dolar – 11 bin dolar aralığında seyreden Bitcoin fiyatının iki hafta içerisinde 11 bin dolar olabileceğini açıkladı.

Tecrübeli analist Timothy Peterson pazar günü yaptığı paylaşımla Bitcoin’in ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. ABD’deki başkanlık tartışmasının ardından 10 bin 700 doların üstünde ilerleyen Bitcoin fiyatı 11 bin doları test etmeye devam ediyor. Timothy Peterson bu testten iki hafta içerisinde başarılı sonuç alınacağını söyledi.

İki Haftaya 11 Bin Dolar Yorumu

Timothy Peterson Bitcoin fiyatının ekim ayının ortasına kadar 11 bin dolara çıkmış olmasını bekliyor. Fakat Peterson bu yorumu Metcalfe yasasına dayandırdığını ve yaptığı yorumun herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi olarak alınmaması gerektiğini de sık sık vurgular.

timothy-peterson-bitcoin-analizi-30-eylul
Kaynak

Analist bu yorumun doğru çıkması halinde Bitcoin fiyatının yükselmeye devam edeceğine inanıyor. 11 bin dolar için iki hafta gibi bir süre veren analist 12 bin dolar için iki ay, 37 bin dolar için ise iki yıl gibi bir süre verdi. Analizlerini “Bitcoin hiçbir zaman arkasına bakmaz” sloganı ile yapan Peterson Bitcoin’in aşamalı bir şekilde yükseleceğini ve BTC fiyatının hemen hemen “her 50-60 günde bir bin dolar artacağını” düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment