Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü YouTuber PewDiePie’dan Tron’a Destek

Dünyanın en büyük YouTuber’ı olarak gösterilen PewDiePie, Tron’a bağlı olan DLive platformuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Tron CEO’su Justin Sun, PewDiePie’ın bu açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaştı ve DLive platformunun tanıtımını yapmış oldu.

DLive’a Destek

Tron CEO’su Justin Sun bundan kısa bir süre önce hızla büyüyen içerik platformlarından DLive’ı satın almış, bunu BitTorrent bünyesine katmıştı.

Blockchain tabanlı bir streaming platformu olan DLive’ın ismini geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde sıkça duymaya başladık. Özellikle PewDiePie gibi ünlü isimlerin YouTube’un yanı sıra DLive’da da yayın yapmaya başlaması, platformun popülaritesini ciddi anlamda artırdı.

Ünlü YouTuber PewDiePie kısa süre önce DLive platformuyla ilgili görüşlerini paylaştı. PewDiePie, hazırladığı videoda DLive’ın “BitTorrent bünyesine katılmış olmasını kutladı.” PewDiePie ayrıca BitTorrent ve Tron hakkında şunları söyledi:

BitTorrent dünyanın en büyük merkezsiz, eşten eşe (P2P) dosya paylaşım platformu ve TRON Blockchain’i ile destekleniyor. Benim DLive’a katılmamın sebeplerinden biri, DLive’ın yayıncı gelirlerinden pay almayarak içerik üreticilerini destekliyor olması. DLive ayrıca içerik üreticilerinin yanı sıra izleyicileri de ödüllendiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment