Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasa Düşerken, Bitcoin SV (BSV) Yeniden Ralliye Başladı – Artış Yüzde 15’e Dayandı!

Kripto para piyasası son bir kaç gündür yeniden ayıların baskısını iyice ensesinde hissetmeye başladı ve lider kripto para birimi Bitcoin 4.000 doların altına geriledi. Kasım ayında yaşanan sert düşüşün tetikleyicilerinden birisi olarak görülen Bitcoin Cash ve ağdan bölünen Bitcoin SV için ise durum bir hayli ilgi çekici ilerlemekte.

Bir çok kişi Bitcoin Cash hard fork’unun insanları korkutup düşüşe neden olduğunu düşünse de, bazı uzmanlara göre aslında düşüş kısıtlı Bitcoin miktarının, düşünüldüğü gibi kısıtlı olmamasının ve hard fork’lar ile yeni ağlar üretilebildiğinin görülmesinin sonucundan kaynaklanmakta. Kasım ayı başlarında 630 dolara kadar çıkan Bitcoin Cash, ağ bölünmesi sonrası hiç durmadan düşüş yaşadı ve ilk başta hash savaşlarını kaybeden Bitcoin SV, şu an günden güne rakibi Bitcoin Cash’e yaklaşmakta.

Basın saatine göre %13.94’lük düşüş yaşayan Bitcoin Cash 5. sırada yer alırken, toplam 2 milyar dolarlık piyasa hacmine sahip. Bunun yanı sıra Bitcoin SV ise %14.74’lük yükseliş ile 8. sırada yer alıyor ve Bitcoin Cash ile arasında çok az bir fark kaldığı söylenebilir. Basın saati itibariyle 100 doları geçmeyi başaran Bitcoin SV, birim fiyat açısından Bitcoin Cash’in sadece 15 dolar gerisinde.

Bitcoin ağı şu an için Bitcoin Cash madencileri için daha kazançlı ve bir çok madenci Bitcoin Cash yerine Bitcoin madenciliği yapmayı tercih ediyor. Aynı durum Bitcoin SV için de geçerli olmasına rağmen, Cryptovest kaynağının aktardığı bir habere göre ağın madencileri ağa sadık kalmayı ve daha az kazanmaya rağmen ağda kazım yapmayı sürdürmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment