Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasa Hareketlenmeye Başladı – XRP Yükselişe Geçti

XRP geçtiğimiz hafta içerisinde yaşadığı muazzam yükselişin ardından, belirli bir düzeltme trendine girmiş ve %98’lik yükselişlerden sonra yönünü kırmızıya çevirmişti. Bir çok kripto para üyesi XRP’nin artık yükselmeyeceği ve belirli bir süre böyle kalacağını düşünse ve ifade etse de, piyasa hacmine göre üçüncü sırada yer alan kripto para birimi, bugün yine sürpriz yaptı.

XRP 22 Eylül tarihinde 0,57 dolardan işlem görüyordu ve aynı gün 0.55 dolara geri dönüş yaşadı. Daha sonra 25 Eylül tarihinde 0.44 dolara kadar geriledi ve aynı gün içerisinde 0.54 dolardaki mevzisini korudu.

Haftanın devamında ise 0.55 ile 0.59 dolar arasında gidip gelen XRP, 0,53 dolara kadar indi ve iki gün o seviyeyi korudu.

29 Eylül sabahı itibariyle, başta XRP ve Stellar olmak üzere neredeyse bütün alt koinler kısa süreli bir yeşillenme yaşadı. Sadece 10 dakika içerisinde %11 gibi bir yükseliş yakalayan XRP, ”acaba pump and dump” olayı mı diye düşündürtse de, basın saatine göre korumakta olduğu %7.24’lük artış ile hala 0.56 dolar seviyesinin üstünde yer alıyor.

CoinMarketCap verilerine göre top 10 kripto para birimi arasında Bitcoin, EOS, Tether ve Monero dışındakilerin hepsi şu an yükseliş trendine geçiş yaptı. ETH %3.41, XRP %7.24, BCH %0.05, Stellar %1.97, Litecoin %0.35, Cardano ise %2.17’lik bir yükselişe sahip

XRP’nin basın saatine göre olan birim fiyatı ise 0.56 dolar olurken, hala ETH ile arasında çok ama çok küçük bir toplam hacim farkı bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment